Karlfeltdsdagen 2019 lyckad

Årets Karlfeldtsdag på Karlfeldtsgården i Karlbo blev lyckad. Ca 150 besökande följde programmet i det vackra vädret. Många passade också på att låta Avesta Kommun bjuda på kaffe och tårta som en del av stadens 100-års jubileeum.

Bilder:

  • 1997 års Fridolin Thage Annerbo passade på att besöka sitt tidgare skötebarn, Lustgården
  • Parkeringsvakterna hade fullt upp med att placera över hundra bilar på gräsmattan.
  • Anna Ihlis med musiker framörde fina tolkningar av Karlfeldts lyrik
  • Årets Fridolin Mari-Louise (Mia) Rabb höll ett fint tacktal om dans i tradition och nyskapande och hur nyttigt det är för kropp och själ att dansa! Här flankerad av Avesta kommunfullmäktiges ordförande Blerta Krenzi, Karlfeldtsamfundets ordförande Odd Zschiedrich och Karlfeldtföreningen i Folkares ordförande Karin Perers
  • Kulturstipendiaten Fredrika Holmberg är en mångsysslare inom kultures område, mest känd är hon nog för avestaborna genom sitt engagemang i Bergslagsteatern. Här flankerad av Avesta kommunfullmäktiges ordförande Blerta Krenzi.

Klicka på bilderna för förstoring!